slider-hero

NE E BËJME
BIZNESIN TËND UNIK

EKSPLORO NDËRTESËN

arrow-down
impression-img play-button-video

PËRSHTYPJA E PARË

Nëse i hidhni një sy kullës tonë, ajo ju jep përshtypjen e një renderi 3D ose një fotografie më shumë sesa një objekti real. Fasada shumëngjyrësh nuk është e njëjtë gjatë orëve me diell, ajo ndryshon si një spektër. Fasada është vetëm prekja e parë me ATTI. Nëse bëni një ecje brenda do të mahniteni nga arkitektura e brendshme, cilësia e lartë, ndërtesa. Prezantimi më i mirë i interierit tonë është Lobi, i cili është projektuar në bashkëpunim me studion arkitekturore Milano Arasocciati. Lobi, përveçse është i mrekullueshëm për sytë e vizitorëve, është gjithashtu një vend ku mund të gjeni ndërtesat dhe është si një derë e madhe në të cilën mund të eksploroni kullën përmes tij.

rectangle

FACILITETET E KULLËS

  • ASHENSORËT
  • DYSHEMETË
  • TAVANET
  • DRITARET
  • SHKALLËT E EMERGJENCËS

RRETH ALBAN TOWER TIRANA - ATTI

ALBAN TOWER TRANA (ATTI) është një projekt pjesë e masterplanit të Qendrës së Qytetit të Tiranës, realizuar nga Studio Franceze Ndërkombëtare e Arkitekteve. Projekti është produkt i studios së mirënjohur arkitekturore italiane ARCHEA ASSOCIATI nga arkitekti Marco Casamonti.

View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor

2

DETAJET E KATIT

SIPERFAQJA

NA KONTAKTONI

069 59 48 323

[email protected]

Detajet dhe vecorite arkitekturore te nderteses

  • ASHENSORËT
  • DYSHEMETË
  • TAVANET
  • DRITARET
  • SHKALLËT E EMERGJENCËS

NUMRI I KATIT

VIRTUAL TOUR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea

NA KONTAKTONI

Keni pyetje ose vërejtje? Na shkruani një mesazh.

OFERTË QERAJE

Gjej akomodimin që të përshtatet ty.